MENÜ

Hírek, Újdonságok

2011.12.02. 1. Futam Melbourne

Lezárult az első futam, a szezon első megmérettetése, a Melbourni aszfaltcsíkon. Az időmérő győztes Csuli volt aki a teszteken is meggyőzően vezetett a Ferrarival. A Pole pozíció után pedig a futamgyőzelmet is megragadta. A dobogóra a 2. helyen felért Tazii, és a pódium legalsó fokára pedig Geri kapaszkodhatott fel. Még több izgalmas futamra számítunk! Gratulálunk!

2011.11.27.

NOS HATALMAS VÁRAKOZÁST KÖVETŐEN ELKÉSZÜLT A MOD, A MÁSODIK SZEZONRA!

Hát sok munkámba és időmbe tellett, de elhoztam nektek, és egész éjszaka a megauploadra töltöttem: http://www.megaupload.com/?d=GFMBGW2Y
Innen letölthetitek és kipróbálhatjátok! De, a laggmentesítő ami rajta van, csak úgy fog működni, ha a /Save mappában levő ChangeName mappát átírjátok a ti nevetekre, és a benne levő ChangeName-el kezdődő fájlokat is. (Ezek a fájlok: ChangeName.plr; ChangeName.gal). A mod tartalmazza:
- A szezonban használt összes pályát
- A 2011-es pirelli gumifestést és gumifizikát
- Új autófizikát
- Állítható üzemanyagot
- Új felső HUD-ot
- Vadonatúj Liga festések a játékban
- Angol nyelvű
- Laggmentesítő

Ami még fontos!
- Lesz néhány szabályváltoztatás, amit hétfőn mindenkinek el kell olvasni! 
- A modot csak alacsony grafikával szabad használni! Aki ezt megszegi eltanácsoljuk a ligából!

2011.11.24. FONTOS INFORMÁCIÓK!

FIGYELEM! Az időpont változni fog a Csapatválasztáson, mivel nekem fontos dolgom van, ezért 20:30-tól kezdünk, ami azt jelenti, hogy addigra mindenki legyen Facebookon, és gyertek fel a szerverre!

Csütörtöki, Pénteki program:

Csütörtök:

19:30 Gyülekező a Facebook csoporton vagy nálam MSN-en!

20:00 - 21:00 Teszt-> Melbourne, Albert Park

 

Péntek:

20:15 Gyülekező a Facebook csoporton, és SZERVER NYITÁS!

20:30 - 21:30 CSAPATVÁLASZTÁS Melbourne, Albert Park

2011.11.20. Csapatok&Pilóták

Csapatok Pilóták frissítve! www.cmliga.ewk.hu/csapatok--pilotak

Amit még el kell modnanom, hogy a csapatválasztás után nem lehet csapatot váltani év közben, kivétel ha a ligavezetők azt megengedik, feljogosítanak hozzá! Mindenki jöjjön pénteken a Csapatválasztásra!

2011.11.15. A szerver

Nos volt egy szavazás a facebook csoportunkban, ami arról szólt, hogy hogyan menjen majd a szerver, azaz milyen módon nyissunk hálózatot. A szavazás eredménye az lett, hogy interneten játszunk, ami azt jelenti, hogy a Hamachi klienset nem kell letölteni! Hamarosan rájövünk ki legyen a szerver készítő/admin, aki szeretne és vállalna szerverkészítést, az írjon nekem(molnarbence9@freemail.hu) vagy jelezze a facebook csoportba!

 

A Szabálykönyvet mindenki olvassa el! Pénteken Shanghai Hivatalos teszt, a megjelenés kötelező 20:30-kor!

2011.11.11. A szavazás végeredménye!

A Pályákkal kapcsolatos szavazás lezárult, amiben arról kellett dönteni, hogy melyik 3 pálya kerüjön be még a versenynaptárba. A három legtöbb szavazatot kapó pályák:

1. San-Marino Imola

2. A1-Ring - Austria

3. India F1

A pályákhoz való letöltési Link. A Pályákat mindenkinek kötelező letölteni!


2011.11.06. Pályák (2)

Sziasztok! Mint látjátok van egy szavazásunk és egyre gyűlnek a tagok, ami mindenképpen jó jel. Nos a szavazásban felmerültek pályák, mint pl. A1Ring, Imola és India is. Nos ezt a három pályát összefogtam és feltöltöttem. Amit nektek kell csinálni az az, hogy a tömörített fájlt ki kell bontani a játék mappájába (nem nehéz):
Link
A Hungaroringi teszt Információi holnap kerülnek ki a hírekbe.

2011.11.06. Pályák

Úgy döntött a vezetőség, hogy 10 pálya nem elég, és nem érjük be ennyivel. Ezért indítottunk egy szavazást facebookon és az oldalon, hogy melyik legyen az a 3, amelyiken ti szeretnétek versenyezni. Szavazzatok, mert a 3 legtöbb szavazatot kapó fog bekerülni a versenynaptárba! És ne feledjétek, a facebook csak az első 3-at mutatja, kattintsatok arra, hogy 5 további, és még többet láthattok. Amelyik nincs benne alapból a játékban azokat összegyűjtöm és feltöltöm nektek, hogy ki tudjátok próbálni őket. Link hamarosan.

2011.11.05. Hivatalos Tesztek

A vezetőség úgy döntött, hogy nem hagyja unatkozni a jelentkezett ligatagokat, így lesznek még hivatalos felkészülési tesztek, az igazi megmérettetések előtt, ahol is a megjelenés ajánlott. Két pályát választottunk ki, és ezek nem mások, mint Hungaroring és Shanghai. Ez nem számít bele a tabellába és a csapatválasztásba sem, csak ismerjük meg egymást és szokjuk a játékot.

Hungaroring: 2011.11.11.

Shanghai: 2011.11.18.

Plakát a Hivatalos tesztek menüponton és a facebook csoportban.

 

Aki nem tudja a hamachi adatokat:

- Név: Champions Masters

- Jelszó: cmliga

2011.11.04. Csapatválasztó teszt és FONTOS INFORMÁCIÓK!

Nos, a ligavezetők arra a döntésre jutottak, hogy nem ahogy esik úgy puffan módon lesznek a pilóták elrendezve, hanem lesz egy csapatválasztó teszt, amely arról fog szólni, hogy aki a leggyorsabb lesz az 1 órás megmérettetésen, az választhat magának először csapatot és csapattársat (ha szeretne). A teszt mint már említettem 1 órán keresztül fog tartani és akármennyi kört lehet futni, hogy tiéd legyen a legjobb köridő. Így egyrészt ki tudjuk szűrni, hogy kik azok akik a leggyorsabbak, és azt is el tudjuk kerülni, hogy valakinek azért jut gyengébb csapattárs, mert esetleg csak ő jelentkezett mellé. Összesen 24 fő jelentkezését várjuk, de ha már megvagyunk 18-an, akkor elindítjuk a ligát. Ami még fontos, hogy év közben nem lehet csapatot váltani, csak akkor, ha erre neked egy ligavezető engedélyt adott. Ha már elindult a szezon közben már csak tesztpilótának lehet jelentkezni, akik könnyen szolgálatba állhatnak, hiszen biztosan lesznek hiányzók, és be is kerülhetnek a csapatokba, ha esetleg valakit eltávolítunk a ligából.

 

A csapatválasztás plakátja kint van a főoldalon és a facebook csoportban.

 

Molni

2011.11.03. Szabálykönyv -> Béta verzió

Nos a szabálykönyvön még van mit javítani, de egy éjszaka alatt elkészült és minden ligatagnak kötelező elolvasni és azok szerint versenyezni, viselkedni! A versenyek időpontjairól szavazás fog dönteni, hogy mindenkinek megfeleljen.

Elkészült a csalogató plakátunk is, amely reméljük sokak figyelmét felkelti majd. Megtaláljtok az oldalon is.

2011.11.02 CM Liga - Champions Masters

Üdvözöllek itt az oldalon! Mint látjátok egy új liga indul, ami nem lesz más mint a CM liga, azaz Champions Masters. Én Molni vagyok, és szeretnénk olyan ligát indítani, ami sokak számára kedvelt lesz. A mod még nem dőlt el, de nagy valószínűséggel az F1 DELUX 2010 Gold lesz. Hogy miért éppen egy 2010-es mod? Az igazság az, hogy a 2011-es modok ebben az évben nem sikerültek jól, és nem élvezhetőek, mint a tavalyi év egyik legnagyobb sikere, az F1 DELUX 2010 Gold.  Hamarosan kikerül a letöltésekbe, és lesz 2 hét tesztelési időszak, majd CSAPATVÁLASZTÓ teszt, ahol értelemszerűen a legjobb választ először csapatot és csapattársat magának(ha szeretne). Még sok dolgoznivaló van az oldalon, de addig is jelentkezni lehet a molnarbence9@freemail.hu címen. E-MAIL VAGY MSN FORMÁJÁBAN. Ha akármilyen kérdésetek van azt is mondhatjátok nekem, vagy a jobb oldalt látható chatbe is írhattok.

 

Készül a szabálykönyv is amit minden ligatagnak kötelező elolvasni!

 



 

 

 

 

 

 

 




Hírek

  • Csapat VB
    1   . Skype Racing 0   .
    2   . AXE Racing 0   .
    3   . Spain Racing 0   .
    4   . HELL Racing 0   .
    5   . NaZoRi Team 0   .
    6   . Monster Team 0   .
    7   . DC team 0   .

     

  • Egyéni VB
    1   . Csuli 0   .
    2   . Tazii 0   .
    3   . Molni 0   .
    4   . Millanso 0   .
    5   . Dr. sato 0   .
    6   . Razor 0   .
    7   . Zoli
    0   .
    8   . golyoo5522 0   .
    9   . Spain 0   .
    10 . Kellner17 0   .
    11 . Krisz 0   .
    12 . Tibi 0   .
    13 . Andra 0   .
    14 . Nagymedve 0   .
    15 . Marioo 0   .
    16 . Csaba Kiss 0   .
    17 . Night Rider 0   .
    18 . Raikkonen13 0   .

     

     

     



Asztali nézet